Skip to content Skip to footer

Hydra Facial

En effektiv, djuprengörande behandling m omedelbara resultat

Att rengöra och återfukta huden på djupet är ett vinnande koncept för att få en fräsch hy med lyster. När du gör en HydraFacial behandling hos oss på Sveriges Skönhetscenter suger vi upp pormaskar och andra orenheter med hjälp av ett litet munstycke, som fungerar lite som en dammsugare. Under behandlingen slussas serum ner i din hud, för att fräscha upp eller exfoliera huden.

Förmågan att ta bort orenheter och återfukta huden på samma gång skiljer HydraFacial från andra hudbehandlingar. Då syftet med HydraFacial är att fräscha upp huden och göra rent passar den för alla hudtyper. Vi erbjuder dessutom olika tillägg som är anpassade för dig som vill rikta in dig på mogen hy eller pormaskar.

Revolutionerande ansiktsbehandling

Puder hud” med Glow Skin/diamantslipning. Medicinsk ansiktsbehandling som korrigerar din hud till ”puder hud” looken. Glow Skin är en kliniskt bevisat medicinsk teknik inom hudföryngring & rengöring , det är den enda behandlingen med hydra dermabrasion som i en och samma behandling: Rengör, peelar ,tillför fukt och skyddande antioxidanter,den bidrar till en betydande otroligt lyster, klar hudton, korrigerar små rynkor, rengör igensatta & förstorade porer, förbättrar, fet & acne benägen hud och hyperpigmententering. 

För vem? Passar både kvinnor och män

Denna behandling är oerhört effektiv för personer med svårt acnebesvär och svår hudproblem, eller för någon som vill ta bort ”sandkornen”, orenheter, pigment fläckar, porer och mycket annat oönskat från huden, det är en av dom få ansiktsbehandlingar som tränger in i den ”innersta” hudlagret, rengör på djupet och når smuts du inte kan se med blotta ögat som gömmer sig under.Den nya huden kommer att se liknande ut som när man pudrat sig. 

Resultat

Du kan förvänta dig en ren och återfuktad hud efter behandlingen. Glow Skin är idag den enda behandling som kombinerar dessa två resultat.
Resultatet syns omedelbart efter behandlingen. En ren hy med lyster är det som kommer att märkas. Resultatet varar under en längre tid.

Efter behandling

Skötselråd:

Huden behöver återhämta sig och därför bör du undvik vatten, ansiktskräm, samt smink direkt efter behandlingen. Detta för att påskynda läkningsprocessen och för att undvika eventuella infektioner. Undvik direktsol, klor vatten och även extrem träning. 

Leave a comment