Skip to content Skip to footer

Excilis Ultra 360

EXILIS ULTRA 360 - KROPPSSKULPTERING

Exilis Ultra 360 är det första icke-invasiva hudföryngrings- och fettförbränningssystemet för kroppsskulptering som använder sig av den kombinerade kraften av ultraljud och radiofrekvens för att värma upp subkutana vävnader. Behandlingen främjar uppstramning av kollagenfibrer och justerar de subkutana fettlagren under huden. Även en ytlig uppvärmning av dermis sker för att stimulera bildandet av nytt kollagen.

EXILIS ULTRA BEHANDLAR

Kroppsskulptering
Hudföryngring
Slapp hud
Fina linjer och rynkor
Fettförbränning
POPULÄRA

BEHANDLINGSOMRÅDEN

Kinder
Runt ögonen
Nacke
Under hakan
Dekolletage
Händer

Exilis Ultra 360 – Så fungerar det 

Huduppstramning med Exilis använder EFC™ (Energy Flow Control) för att kombinera ultraljuds- och radiofrekvensteknologier för att rikta in sig på specifika kroppsdelar, samtidigt som man kontrollerar mängden energi fokuserad på ett enda område. Detta innebär en mycket säker och effektiv teknik. Ultraljudstekniken ger maximal flexibilitet för att på ett säkert sätt behandla i princip alla kroppsdelar.

Exilis Ultra fokuserar värme djupt i huden men kyler samtidigt effektivt för att ge maximal komfort under behandlingen.

Värmen tränger ned i huden och de omgivande fettcellerna överhettas för att så småningom dö. Döda fettceller sköljs ut genom lymfsystemet. Värmeenergin stimulerar även produktion av kollagen, vilket stramar åt huden, minskar rynkor och ger volym tillbaka i huden.

Avancerad kylning – skiktning

Med skiktning menas att energi levereras till olika djup i vävnaden. Exilis applikator är utformad så du kan ändra energi och kylning direkt på displayen. Genom denna flexibla kylning direkt under en behandling kan man behandla från djup vävnad hela vägen upp till det ytliga lagret.

Nyckeln vid estetiska behandlingar är att behandla effektivt med så höga energinivåer som möjligt utan att kompromissa med patientens komfort. Temperaturövervakning i realtid vid kroppsskulptering med Exilis Ultra ger bästa kontroll för exakt vävnadsuppvärmning.

Exilis Ultra 360 ger maximal energi utan obehag för patienten. 

Före efter